Mindent

a betegekért

Alapítvány

 

Bemutatkozás

HONLAPUNK 2020 MÁRCIUSA ÓTA NEM A VALÓS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZZA. AZ OLDAL SZERKESZTÉS ALATT ÁLL!
KÖSZÖNJÜK A MEGÉRTÉSÜKET KÉRJÜK ÖNÖKET A MEGADOTT E-MAIL ÉS TELEFONSZÁMOKON ÉRDEKLŐDJENEK! 
 
 
Porta:          +36 30 680 3962:
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az intézetben idős, beteg, magukat ellátni nem tudó,  állandó orvosi felügyeletre nem szoruló krónikus fekvőbetegek részére hosszú idejű ápolási szolgáltatásokat biztosítunk. Ápoltjaink leggyakoribb betegségei a dementia, Alzheimer-kór, Parkinson szindróma. Stroke utáni állapotú, súlyos cukorbetegséggel és inkontinenciával küzdő betegek ápolását is vállaljuk.

Olyan ápolási tervvel, programmal dolgozunk, amely összhangba hozza az intézet által nyújtott szolgáltatásokat az egyének szükségleteivel.

Kizárólag szakképzett dolgozókat alkalmazunk, akik minden beteg számára gondoskodni tudnak a magas színvonalú ápolási szolgáltatásról.

Az intézet közlekedési szempontból jól megközelíthető helyen, Budapest IV. kerületében a Baross utca és a Fóti út sarkán működik, és bár a városközpont nincs messze, ami a látogatás szempontjából fontos, betegeink számára mégis csendes, békés, jó levegőjű környezet biztosított.

Intézményünkben heti 2 alkalommal fejlesztő foglalkozásokat, gyógytornát és masszázs szolgáltatást biztosítunk, alkalmanként pedig gyógypedikűr és fodrász szolgáltatás is elérhető Ellátottjaink részére

Az intézet kertje virágokkal díszített, amely felüdülést jelent idős betegeink részére.